
Istoria mea
Maria Florica
Toată viața îmi era interesantă arta culinara. Îmi plăcea sa urmăresc procesul cum din produse simple poți pregăti bucate delicioase și totodata sa arate bine.
Îmi plăcea sa urmăresc cum mama cocea torturile iubite de întreaga familie medovic și napoleon, care pina in ziua de astăzi e preferatul meu. Dar cel mai interesant ea cocea turtele de tort in cuptor cu lemne, căci așa era tradiția pe atunci. In fiecare simbata pornea focul in cuptor și Cocea bunătăți, de îmbia cu miros de copturi toată mahalaua.
Dragostea pentru gătit a fost transmisă din generație in generație, bunica mea a fost bucătar .
Ea întotdeauna întindea cele mai copioase mese, cu plăcinte, baba albă, cornulete cu visina, etc. Iar biscuitii ei erau cei mai gustoși din lume.
Toate acestea m-au inspirat să încep să creez opere gastronomice și mai târziu, brand-ul Dessert Florica, care se va asocia cu tradițiile familiare, atmosfera copilăriei și căldura sufletească.